joi, 28 iunie 2012

Gradinita"Campionii" Mioveni


Gradinita "Campionii" Mioveni            




BUN VENIT!!

Dragi parinti si copii,
Bine ati venit la Gradinita "CAMPIONII"!
     
      Gradinita "Campionii"  din Mioveni este locul cel mai potrivit pentru copilul tau.
Obiectivul nostru:asigurarea unui nivel optim de educatie pentru copii dumneavoastra.
 Oferiţi copiilor dumneavoastră şansa de a fi alături de echipa "CAMPIONII ". Pentru că, fiecare clipă petrecută în grădiniţa noastră într-un mediu modern, liniştit, sănătos şi prietenos, trezeşte dorinţa copilului de a fi departe de televizor, calculator, dezvoltându-i astfel personalitatea şi ajutându-l să se integreze în societate şi să se dezvolte rapid din punct de vedere intelectual, beneficiind şi de un meniu sănătos, diversificat şi în permanenţă verificat. Vă asigurăm că în permanenţă vom fi alături de copii şi de tot personalul din grădiniţă, implicându-ne personal în amenajarea spaţiului educaţional, în crearea programelor educativ - recreative şi a proiectelor pe termen lung şi mediu.
    Calmi sau neliniştiţi, timizi sau îndrăzneţi, înalţi sau scunzi, rotofei sau firavi, toţi au păşit într-o altă etapă a copilăriei lor. Ascunşi după fusta mamei, trăgând-o pe aceasta cu disperare de mână pentru a fi siguri că nu vor fi abandonaţi sau păşind singuri şi cu multă siguranţă, ei au intrat în sala de grupă întrebându-se cum va arăta oare educatoarea, ce este grădiniţa, de ce ei trebuie să stea toată ziua aici, când acasă era chiar foarte bine?
      Ne-am străduit în fiecare an să câştigăm încrederea copiilor şi pe cea a părinţilor deopotrivă şi mai presus de toate să clădim un loc în care: COPIII SĂ FIE FERICIŢI!















2 comentarii: